Nieuwe website voor Stichting Vrienden van Mikumi

Stichting Vrienden van Mikumi kwam bij mij met de vraag voor een nieuwe website die de missie en activiteiten van de stichting op een heldere en aantrekkelijke manier presenteert.

Stichting Vrienden van Mikumi zet zich in voor de ondersteuning van een ziekenhuis in Tanzania, gelegen in het hart van Mikumi. Hun inzet omvat een breed scala aan initiatieven, waaronder het verstrekken van trainingen aan verpleegkundigen en artsen, en het financieren van schoolgelden voor de kinderen van medewerkers van het ziekenhuis.

Het logo van de stichting heeft een update gekregen en de huisstijl moest fris en aantrekkelijk uitzien. Door middel van illustraties wordt het verhaal van Stichting Vrienden van Mikumi versterkt. Door het integreren van een eenvoudige doneermodule op de website, kan de websitebezoeker eenvoudig een donatie doen aan de stichting.

*Branding

Het ontwikkelen van een identiteit voor een product, dienst of merk. 

Visuele identiteit

Merknaam

Campagne

*Grafisch ontwerp

Het omzetten van informatie en ideeën naar een pakkende visuele boodschap, op papier of digitaal.

Huisstijl

Logo

Iconen

Infographic

Drukwerk

Animatie